I-CANDO toolkit

De toolkit voor

een leven lang leren

De wereld verandert continu. En in de waan van de werkdag is het soms lastig tijd (en prioriteit) te vinden om mee te bewegen.  


Wil je relevant blijven, dan is het belangrijk af en toe stil te staan. Te kijken naar de trends  en ontwikkelingen in jouw werkveld. Te voelen waar jij energie van krijgt. Om vervolgens met een duidelijk plan toe te werken naar jouw zelfgekozen doel. 


De I-CANDO Toolkit leert professionals in vier fases de kunst van een leven lang ontwikkelen. Zodat  meebewegen met de markt vanzelf gaat én je altijd plezier in je werk houdt. Jij bepaalt het  tempo, de toolkit begeleidt je de hele weg met tips, handvatten en inspiratie.

In vier fases leer je de kunst van een leven lang ontwikkelen.

1. VERKENNEN

Kijk naar buiten naar trends. Kijk naar binnen naar jouw ambities. Selecteer een ontwikkelrichting die bij jou én je werkveld past.

3. DOEN

Tijd voor actie! Experimenteren. Oefenen. Vallen. Wij helpen je opstaan. Meer oefenen, vallen en weer opstaan. Zo bereik je je doelen.

4. EIGEN MAKEN

Maak van je nieuw bereikte doel jouw norm; jouw nieuwe status quo. Kijk waar in je werk je jouw nieuwe skills en kennis nog meer kunt inzetten.

2. KIEZEN

Maak een plan inclusief concreet doel waar je naartoe gaat werken. Wat gaat jou helpen om je doelen echt te bereiken? 

In 4 duidelijke fases en 9 stappen doelgericht ontwikkelen, met bij elke stap keuze uit meerdere motiverende acties.

Extra tools en materiaal te downloaden via het online platform.

Ook zonder ontwikkelbudget ontwikkeldoelen behalen met de I-CANDO toolkit.

Van ontwikkeling een natuurlijk onderdeel van je  professionele leven maken.

Duidelijke oplossingen voor veelvoorkomende ‘ontwikkel-problemen’: keuzestress, doelen daadwerkelijk behalen, doorzetten bij tegenslag.

Wat kan je verwachten?